Blog

Kamernet: een kijkje in de keuken kamer

Flipbase is onlangs de samenwerking met Kamernet aangegaan. Zij hebben de technologie van Flipbase geïntegreerd in het Kamernet platform zodat je de presentatie van je kamer kan verrijken met een korte video.

Gastblog Wessel Haytink “Het recruitment van VUmc is volop in ontwikkeling!”

Voorheen werden vacatures bij VUmc door administratieve medewerkers decentraal afgehandeld. Hierbij was er geen toezicht op het proces of enige ‘candidate experience’.

Nieuwe partnership met Nétive!

Video als algemeen geaccepteerd middel in de wondere wereld van “recruitment”, dat is ons doel. Hierbij zijn de juiste partners onmisbaar!

OiO over video in Emply: 'Gouden combinatie voor ons'

“De opdrachtgever heeft een volledig beeld van de kandidaat voordat hij überhaubt opgesprek is geweest, doordat de kandidaat al meerdere stappen heeft doorlopen en al een volledig dossier heeft opgebouwd met daarin de verschillende assessments en meerdere video’s. We zijn erg tevreden over de tool in combinatie met de werking van Emply. Gouden combinatie voor ons.”

VUmc wint Tangram Effectiviteitsprijs 2016 met Flipbase!

Tangram reikt jaarlijks de Effectiviteitsprijs uit aan de organisatie met het beste idee om de recruitmentsoftware Tangram nog efficienter in te zetten.

De Flipbase ervaring van Joëlle Souren van APG

Joëlle Souren legt kort uit waarom en hoe zij Flipbase gebruik om sneller en efficiënter kandidaten te selecteren.

“We judge books by their covers, and we can’t help it”

Aldus Nicholas Rule, Ph.D., onderzoeker aan de Universiteit van Toronto. Uit zijn onderzoek blijkt dat een eerste indruk zelfs belangrijker en blijvender is dan feiten.

Mijn Flipbase, een gratis video sollicitatie tool

Wij hebben zojuist onze video sollicitatie tool gelanceerd! Hiermee kan je jezelf, middels de webcam, binnen 30 seconden presenteren. Met deze video verrijk je jouw sollicitatie en kan je jezelf onderscheiden van de rest.