Blog

  • Deel op

Nieuwe partnership met Nétive!

Geschreven door Ron op 2016-08-15 16:00
Video als algemeen geaccepteerd middel in de wondere wereld van “recruitment”, dat is ons doel. Hierbij zijn de juiste partners onmisbaar!

Door onze samenwerking met Nétive bieden wij nu ook alle gebruikers van het Nétive Vendor Management System (VMS) de mogelijkheid om het proces te verrijken met video. Het Nétive VMS is een “Software As A Service” oplossing, waarmee u grip op het volledige proces van inhuur krijgt.

Hoe werkt Flipbase binnen Netive?

Nadat de eerste selectie van kandidaten is gemaakt is het mogelijk om een extra workflow stap toe te voegen. In deze stap is het mogelijk om via een extra e-mail template kandidaten uit te nodigen om een video op te nemen. Opgenomen video’s worden vervolgens automatisch toegevoegd aan het kandidatenformulier/aanbieding en daarmee ter beschikking gesteld aan de manager.

Zo worden Flipbase video’s getoond in Nétive.

Het is ook mogelijk dat opdrachtgevers, bijvoorbeeld de manager of werknemers van de afdeling waar een vacature is, een referentie video opnemen. In de vacaturetekst wordt een extra veld opgenomen waarmee het mogelijk is om een video opname te maken of deze door te sturen aan een medewerker waarna na opname deze video ook wordt toegevoegd aan de vacature.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via het contact formulier.

  • Deel op