Blog

  • Deel op

Mijn Flipbase, een gratis video sollicitatie tool

Geschreven door Ron op 2015-06-12 16:00
Wij hebben zojuist onze video sollicitatie tool gelanceerd! Hiermee kan je jezelf, middels de webcam, binnen 30 seconden presenteren. Met deze video verrijk je jouw sollicitatie en kan je jezelf onderscheiden van de rest.

Hoe werkt het? Via onderstaande link kan je gratis je video opnemen. Een video kan je zo vaak overdoen als je wilt. Zodra je tevreden bent met jouw video sla je de video op, vul je jouw e-mail adres in en klik je op versturen. De video verschijnt vervolgens automatisch in je inbox.

Tot slot een paar tips voor tijdens jouw opname:

  • Kijk recht in de webcam, hierdoor wordt het een stuk persoonlijker!
  • Zorg dat het licht van achter de webcam vandaan komt!

Neem jou video sollicitatie op!

  • Deel op